marți, 4 decembrie 2012

Apel catre poporu' bizon'lor!




In aceste momente grele ma adresez majoritatii popor’lui roman’lor!
Vorbesc celor care au boicotat referendumu’, imensei major’tati tacute care nu a votat niceodata (sau doar in 1990), deci care a fost intotd’auna de partea lu’ IO si a statulu’ de dreptzi!
Poporen’lor, roman’lor, sustinatorii mei!
Indiferent daca sunteti de la ARD, PPDD sau UDMR!
BOICOTATI ALEGER’LE DIN 9 DECEMBRIE!
Ie singura solutie!
Sondajul real, facut de organele statulu’, cu multa acuratete, folosind un minimum de constrangere fizica, care nu a lasat in principiu rani vizibile, arata cam asa:
USL – 72%
ARD – 10%
PPDD – 9%
UDMR – 4.5%
Altii – 4.5%
Esantion de: 61.428 persoane, reprezentativ pentru pop’latia adulta neinstitutional’zata a Romaniei (din care numai 1154 internati ulterior la urgente si doar 24 decedati). Eroare tolerată de 0.5%, la un nivel de prob’bilitate de 98%. Metoda de ancheta: la domiciliul intervievat’lor, doar aia recalcitranti a’ fost transportati la sedi’le organelor.

Pericolu’ ie urmatoru’: ARD e pe muche! Daca nu castiga 10%, nu intra in parlament! De asta a lasat USL-u’ tot vechile liste, care stim cu totii ca ‘ie false, mult umflate! Ca sa ne scada procentu’!

Asa ca, dragi compatrioti de dreapta’mprejur, nu votati!
Aveti incredere in Tata vostru, care sunt IO!
Am gasit solutia!
In urma boicotulu’, USL va lua 95-98% din mandate. Niceun pericol!
Voi declara aleger’le FALSIFICATE! DNA si Parchetu’ va’ incepe imediat anchetele, cu recuzita de rigoare, biblii, catuse, bulane, teasere, armamentu’ din dotare! Ii vor aresta in primul rand pe noii alesi!
Angela Merkel e avertizata deja! Viviane Reding stie si va transmite pupici! Joseph Daul, van Rompuy si toti pop’larii iuropeni ne va’ sprijini!
Monica Macovei are scrise deja sesizar’le catre Consiliu’ Iuropei, catre Parlamentu’ Iuropean si catre Papa de la Roma! Augustin Zegrean, Aspazia Cojocar, Lazaroiu-Ceausescu si cu Iuliea Motoc va’ merge imediat sa planga si sa-si smulga paru’ din cap la Comisiea de la Venetiea!
Ce va urma?
Un guvern de uniune nationala si o noua constituanta, care-o sa le desemnez IO! Cu ministri de la ARD, dar si Dan Dieaconescu la Cultura si Laszlo Tokes la Invatamant!
Iar ca premier, Elena Udrea!
Ghiciti cate mandate va putea avea Presedintele, adica tot IO?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu